Ponuda

Animacije

Animacija proizvodnog procesa, 2-D i 3-D modeli, samo su deo našeg portfolia. Pravimo 3D Animacije za Vaš sajt, multimedijlnu prezentaciju, dokumentarni film ili TV spot. Agencija Pixel ima jedan od najjacih multimedijalnih freelance timova za 3D i Flash animaciju u Srbiji.

Savabien fabrika Indjija – primer izgleda unutrasnjosti fabrike i predstavljanja proizvodnog procesa Pan Non Oil doo, Bor – primer izgleda spoljašnjosti postrojenja i proizvodnog procesa
Siemens doo Beograd, Animacija za takmičenje Create the future, animacija raznih elemenata obnovljivih izvora energije

Termovent komerc, animacija klima komore sa podesavanjima za sajamski nastup

Victoria Group, backwall animacija prilikom pozdravnog govora na eventu u Beogradu

Seeing energy izlozba u skupštini Srbije, Animarane verzije plakata iz akcije

Pogledajte jos video referenci na nasem Vimeo kanalu
Pogledajte jos video referenci na nasem You Tube kanalu

Fotografije i Video

Imamo višegodišnje iskustvo iz oblasti foto i video snimanja, a posedujemo i najmoderniju opremu (Canon EOS 5D MARK II 2.kom), opremu za terensko snimanje, kao i studio za unutrašnja snimanja sa svom potrebnom opremom.

Savabien Indjija

Interventure

Brosure

Izrada brošura, korporativnog kataloga, i ostalog korporativnog materijala svih formata. Uz vaš tekst, naše fotografije i grafička rešenja, napravićemo sve što zamislite. Višegodišnje iskustvo u pripremi za štampu garantuje visok kvalitet vašeg promo materijala.

culiunaria savabien

Sajtovi

Moderni web sajtovi sa jakim grafickim rešenjima i mnoštvom dodataka su tokom godina postali naš zaštitni znak. Pratimo korak sa svetskim trendovima, te svojim klijentima uvek možemo da ponudimo možda čak i više od onoga što mogu sami da zamisle.

dnec nos
rakovica.rs savabien.rs

Jos web referenci mozete videti ovde