Web
No great thing is created suddenly. — Epictetus

Izrada web stranica

Izrada web stranica samo se na prvi pogled cini komplikovanija nego što to je stvarno. Ukoliko tek sada odlucujete o prvom web site-u za svoje preduzece, preporucicemo Vam rešenje koje najbolje odgovara Vašim potrebama, a pri tome ne izlazi iz okvira Vaših finanansijskih mogucnosti.

Prvi sastanak s konsultantom je bezbolan, zato se ne ustrucavajte poslati e-mail ili nazvati i dogovoriti sastanak. Ako niste u istom gradu, to nije nikakva smetnja – navikli smo raditi na daljinu.

Ako vec imate site, ali niste zadovoljni njegovim izgledom ili on iz nekog razloga ne postiže ono što ste ocekivali, prepustite našem konsultantu da proceni što nije u redu i osmisli drugaciji pristup.

Agencija Pixel je full service web studio, što znaci da je u mogucnosti obaviti sve faze procesa izrade web stranica unutar kuce:

 • Vodenje projekta
 • Razrada sadržaja – tzv. arhitektura informacija
 • Web dizajn i web development
 • Graficki dizajn, ilustriracije…
 • HTML kodiranje
 • Programiranje za web
 • Kreiranje i izrada multimedijalnog sadržaja za web
 • Hosting

Osim toga, ukoliko to sami niste vec obavili, možemo za vas i lektorisati i korigovati Vaše tekstove ili ih prevesti na strane jezike. Ako vam nedostaju fotografije, muzicka ili govorna podloga ili video snimci za vaš multimedijalni projekt, naši clanovi tima obavit ce snimanje, obradu i optimizaciju za medij koji ste odabrali – web ili CD/DVD.

Optimizacija

Optimizacija za pretraživace (Search Engine Optimization – SEO) – optimizacija za pretraživace (google.com, yahoo.com, msn.com) je izuzetno bitna.

Možete imate odlicne proizvode, nuditi usluge za široki krug korisnika, ali ako vaše web stranice niko ne uspeva pronaci, one ne obavljaju svoj osnovni zadatak. Cilj optimizacije web stranica je što viša pozicija na pretraživacima za vama interesantne kljucne reci, jer vam visoka pozicija garantuje veliki broj posetilaca.

Naše znanje i iskustvo može vam znatno pomoci da se optimizacija za pretraživace napravi što kvalitetnije. Cena i uspeh u velikom zavisi od konkurencije i ucestalosti vama interesantnih kljucnih pojmova, ali rezultati se mogu ocekivati za 3-6 mjeseci.

Prilkom izrade Vašeg web sajta uvek vodimo racuna o pravilnoj optimizaciji radi postizanja bolje pozicije na pretraživacima.

Web marketing

Optimizacija za pretraživace nije jedini nacin koji ce vam dovesti posetioce na web stranice. Ako razmišljate uložiti nešto novca u marketing i promociju web stranica, Googleov program AdWords se namece kao izuzetno ucinkovito i povoljno rješenje. Google AdWords ce vas trenutno dovesti na prvu stranicu rezultata pretraživanja po kljucnim rijecima koje sami odredite.

Za vas cemo otvoriti korisnicki racun, pomoci u odabiru kljucnih rijeci i kreiranju odgovarajuceg oglasa, te mesecnom održavanju oglasa.

Google Adwords preporucujemo odmah po izlasku novog sitea, kad ga pretraživaci još nisu indeksirali, kad je konkurencija bolje pozicionirana, kod sezonskih delatnosti ili kad vam se jako žuri.

Naše usluge ukratko:

 • optimizacija za pretraživace
 • web marketing
 • izrada bannera