Multimedia
Every child is an artist. The challenge is to remain an artist after you grow up. — Pablo Picasso

Izrada CD prezentacija

Bilo na webu, na CD/DVD-u, ili na disku vašeg racunara, multimedia odnosno multimedijski dodaci pomažu da prezentacija vašeg preduzeca postane atraktivnija, dinamicnija i pamtljivija.

Moguce je kombinovati tekst ili fotografije sa muzickom podlogom, flash animaciju sa zvucnim efektima ili snimljenim govorom ili muzikom, video klipove…

Takve prezentacije zanimljivije su kada su interaktivne, odnosno kad pregledavate web stranice ili multimedijalni CD-ROM ili DVD možete aktivno sudelovati, birati redosled pregledavanja i sl., ukljucivati i iskljucivati pojedine funkcije.

Kako na CD-ROM ili DVD-u ne postoji problem protocnosti podataka (kao na webu) možemo pustiti mašti na volju i staviti promotivni film, galerije fotografija, u stvari što god želite kako bi vaš mutimedijalni CD-ROM ili DVD što kvalitetnije i zanimljivije odradio svoj zadatak.

Osim što cemo osmisliti vašu digitalnu promociju za interaktivni CD-ROM ili DVD, nudimo vam umnožavanje CD-a ili DVD-a, dizajn i štampu covera i CD-a, te pakovanje u kutijice.

Ukratko, kod nas ce te dobiti “kljuc u ruke”:

  • osmišljavanje digitalne promocije
  • animacija
  • izrada mastera
  • dizajn i štampa covera
  • replikacija, odnosno umnožavanje CD-ROM-a ili DVD-a
  • sklapanje covera i CD-a u box

Realizacija LIVE eventa

Pored izrade kompletnog materijala za svecanost, priredbu ili sajamski štand obavljamo i usluge relizacije živih dogadaja, dodela nagrada, ceremonija, prezentacija, gde vam pružamo potrebnu svu potrebnu audio i video podršku.