Video
Influence is borrowed, inspiration is earned. Create opportunities to earn it, and have a plan to capture it. — Cameron Moll

3D Animacija za Vaš sajt, multimedijlnu prezentaciju, dokumentarni film ili TV spot? Agencija Pixel ima jedan od najjacih multimedijalnih freelance timova za 3D i Flash animaciju.

Kratkometrazne Animacije

Hocete da oplemenite svoj sajt, da osavremenite sajamski štand ili svoj kancelarijski prostor gde, na primer, vec imate plazma ekran ali nemate sadržaj za njega. Možda vam je potrebna animirana TV reklama?

Pogledajte radove iz naše galerije pa možda dobijete i neku ideju. U dogovoru sa vama napravicemo idalno rešenje za vašu potrebu – prezentiracemo vam tehnologije i mogucnosti.

Dugometrazni filmovi

U ovu kategoriju svrstavamo promo filmove, kratke filmove i dokumentarne filmove.

Želite da predstavite svoju firmu ili neki svoj proizvod kroz formu kratkog filma. Proces otprilike izgleda ovako: zajedno sa vama prikupimo materijal koji želite da se pojavi u filmu (fotografije, video, animacije, audio), napravimo scenario, dogovorimo nacin pripovedanja (spiker ili ispis texta) i sam text, izaberemo muzicku podlogu. Naravno, naš tim je tu da uradi i celokupnu produkciju video materijala, fotografija, izradu grafika i copyrigth-ing.